Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat

Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat

Szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy elindult a pályázás a 2021/22 őszi féléves Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatra. A pályázat leadási határideje felsőbb éveseknek 2021. augusztus 27. 23:59, a hiányokat pedig 2021. szeptember 11. 23:59-ig lehet pótolni.

Amennyiben szociális pontjaitokat a kollégiumi felvételi eljárás során szeretnétek beszámíttatni, a pályázatok leadásának határideje 2021. augusztus 1. 23:59, a hiánypótlás határideje pedig 2021. augusztus 7. 23:59.

Pályázni a Műegyetemi Egységes Pályázati és Elbírálási rendszeren keresztül (MŰEPER) lehetséges.

Web cím: https://mueper.bme.hu/

A szükséges igazolásokat a mellékletként is megtalálható Kancellári Utasítás 1. számú mellékletében.

Az eddig ESZR-ben tárolt dokumentumok mostantól az Egyetemi Szociális Bizottság honlapján lesznek elérhetőek, illetve a MŰEPER  Dokumentumok fülén is megtalálhatóak.

Ez a pályázati kiírást, a hivatalos Igazoláslistát, a mintadokumentumokat és nyilatkozat sablonokat is jelenti. A MŰEPER-ben automatikusan generálható űrlapok lesznek, (vállalkozói adatlap, őstermelői adatlap, stb.) melyek megtalálhatóak sablon formájában. Az ESZB honlapra került át a pályázathoz kapcsolódó Gyakran Ismételt Kérdések.

A pontrendszerben és az igazolások rendjében idén rengeteg változtatás történt, az alábbi hírben kigyűjtöttem néhány fontos információt:

http://epiteszhk.bme.hu/hirek/20210723/tajekoztato-rendszeres-szocialis-osztondij-es-alaptamogatas-palyazatrol

Az elsőéves pályázóknak a pályázási időszak 2021. augusztus 1.-től  2021. augusztus 9. 23:59-ig tart. Hiánypótlás 2021. augusztus 10.-től  2021. augusztus 16. 23:59-ig lehetséges.

 

Pályázás mente:

A bejelentkezés után, a pályázatok fül alatt tudjátok létrehozni a VÉGLEGES – Rendszeres szociális és Alaptámogatás pályázatot, amit értelemszerűen kell kitölteni, majd leadni.

Kérdés esetén keressetek fel a szocialis@epiteszhk.hu e-mail címen.

 

Sikeres pályázást mindenkinek!

Antal Jázmin

Szociális referens