Elsőéves kollégiumi felvételi pályázat

Elsőéves kollégiumi felvételi pályázat

Kedves Gólyák!

 

Elindult számotokra kollégiumi felvételi pályázat a 2021/22 őszi félévére. A pályázatokat a Kollégiumi Egységes Felvételi és Információs Rendszerben (KEFIR) tudjátok leadni. Első lépésként ellenőrizzétek adataitokat, illetve töltsetek fel fényképet magatokról. A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban segítséget nyújthat a Hallgatói Képviselet oldalán elérhető GY.I.K.

Kollégiumi Felvételi Szabályzat és a Kollégiumi Felvételi Pályázat (pályázati kiírás) az egész egyetemre vonatokzóan elérhető a Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság honlapján (hszi.bme.hu) a Juttatások / Kollégiumi ügyek menüpont alatt, vagy az oldalsó linkre kattintva. A felvételi szabályzatban a kari specifikumokat a mellékletek tartalmazzák. A legfontosabb tudnivalók közé tartozik, hogy elsőévesként szociális és tanulmányi alapon pályázhattok kollégiumi férőhelyre. A tanulmányi pont a felvételi pontszámotoknak felel meg, szociális pontokhoz pedig érvényes szociális pályázatot kell leadnotok a Műegyetemi Egységes Pályázati és Elbírálási Renszerben (MŰEPER). 

Kollégiummal kapcsolatos kérdéseitekkel keressetek minket bizalommal a kollegium@epiteszhk.hu címen, a szociális pontokkal kapcsolatos kérdéseitekkel pedig a szocialis@epiteszhk.hu címen!

Figyeljetek rá, hogy a jelentkezésnél a leghitelesebb adatokat adjátok meg, illetve a végén a "VÉGLEGESÍTÉS" gombra nyomjatok rá. Ezek hiányában pályázatotok sajnos nem elfogadható.

 

ÜTEMEZÉS:

Jelentkezés kezdete:

  2021. július 30. 00:00, KEFIR

 Szociális pályázatok leadási határideje kollégiumhoz:  

  2021. augusztus 9. 23:59, MŰEPER  

 Jelentkezési határidő:

  2021. augusztus 15. 23:59, KEFIR  

 Szociális igazolások hiánypótlásának határideje:

  2021. augusztus 16. 23:59, MŰEPER

 Előzetes eredmény:

  2021. augusztus 19. 12:00, KEFIR

 Felszólalási határidő:

  2021. augusztus 21. 23:59, KEFIR

 Végleges eredmény:

  2021. augusztus 23. 14:00, KEFIR