Alkotóhét 2013

Alkotóhét 2013

A 2012/13. tanév tavaszi szemeszterében az Alkotó hét a 9. oktatási héten azaz 2013. április 8-12. kerül megrendezésre. Az alkotóhéten első sorban azon hallgatók vehetnek részt akik az "Építészet alapjai" BMEEPLAA202 (1.évf.), a "Középülettervezés 2." BMEEPKOA401 (2.évf.), a "Városépítészet 2." BMEEPUIA601 (3.évf.) vagy "Komplex tervezés 1." (4.évf tervezői szakirány) és "Komplex tervezés 2." (4. évf. műszaki szakirány) tantárgyat felvették. A tantárgyak teljesítésének feltétele az Alkotó héten való részvétel.

Fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy a tanulmányaitok során összesen 4 különböző alkotóhetet kell teljesítenetek (a BSc szakon csak hármat), amelyből egy lehet a műszaki tanszékek által szervezett program.

További fontos információk:
Az előadások kivételével a programokon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges a választott tanszék elvárásai szerint. A feliratkozás kezdete március 26. kedd, lezárása április 4. csütörtök, módjáról a tanszéki honlapokon elérhető részletes programok nyújtanak információt.
Az Alkotóheti teljesítés tantárgyakhoz kötött. Az egyes évfolyamoknak meghirdetett programokból átjárási lehetőség kizárólag a kisebb, 20 fős programok irányába lehetséges!

Az Alkotóhét részletes programját letöltetitek a jobb oldalon.