Hallgatói Szociális Bizottság - jelöltek - 2021. tavasz

Hallgatói Szociális Bizottság - jelöltek - 2021. tavasz

Hallgatói Szociális Bizottság jelöltek

 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Alapszabálya és annak 8. számú melléklete alapján az Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet Hallgatói Szavazást hirdet a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok bírálóinak személyéről.

Az alábbiakban megismerhetitek a jelentkezők bemutatkozó szövegeit:

        

        

 

Ács Zsófia

 

Sziasztok!

Ács Zsófia vagyok, másodéves építész hallgató a karon. Ősszel jelentkeztem először a Hallgatói Szociális Bizottságba, ami után lehetőségem nyílt mélyebben betekinteni a pályázás folyamatába. Szeretném az eddigi tapasztalataimat tovább bővíteni, és még több tudásra szert tenni.

Remélem bizalmat szavaztok nekem, hogy segíthessem hallgató társaimat és a bírálók munkáját a következő pályázási időszakban!

 

Antal Jázmin

 

Sziasztok!

Antal Jázmin vagyok, másodéves hallgató a karon. A Hallgatói Képviselet néhány hónapja szavazott nekem bizalmat a szociális referensi posztra. Nekem ez lesz egyben az első bírálói időszakom is, de nagyon nagy lendülettel és lelkesedéssel vágok neki a feladatoknak!
Remélem, Ti is megadjátok a bizalmat!

 

Bánkuti Eszter

 

Sziasztok!

Bánkuti Eszter vagyok, már több éve veszek részt a Hallgatói Szociális Bizottság munkájában. Ez idő alatt sokat tanulhattam a szociális pályázatokról, ezt a tudást igyekszem félévről-félévre bővíteni.

A következő időszakban is szeretném folytatni a bírálói munkát, ezzel segítve a kar hallgatóit, amennyiben bizalmat szavaztok nekem.

 

 

 

Léber Lilien

 

Sziasztok!

Léber Lilien vagyok, harmadéves a Karon. Az első évem végétől már aktív tagja voltam a Bizottságnak, igyekeztem teendőimet teljes odaadással elvégezni. Az elkövetkezendő időszakban szeretném az eddigi tapasztalataimat kamatoztatni, a pályázással kapcsolatos kérdésekben a hallgatótársaimat mentorálni.

Továbbra is szívesen segíteném a Bizottság munkáját, remélem újra bizalmat szavaztok nekem!

 

Péczeli Panna

Sziasztok!

Péczeli Panna vagyok, a kar negyedéves hallgatója. Már 4. féléve jelentkezem a Hallgatói Szociális Bizottságba, és veszek részt a testület munkájában. Nagyon sokat tanulhattam, és igyekeztem segítségére lenni hallgatótársaimnak a pályázatokkal kapcsolatos kérdésekben. Szeretném még aktívabban folytatni a munkámat a testületben, és segíteni a Szociális referens munkáját is egyben. 

Köszönöm, ha ehhez bizalmat szavaztok nekem! 

 

Tóth Borka

Sziasztok!

Tóth Borka vagyok, másodéves hallgató a karon. Az őszi félévben tagja voltam a Hallgatói Szociális Bizottságnak és ezt szeretném tovább folytatni, hogy segíthessem a hallgató társaimat az elkövetkező időszakban. 

 

Tóth Regina Noémi

Sziasztok!

Tóth Regina Noémi vagyok, harmadéves építész hallgató, három félév HSZB tagsággal, ebből két félév aktív bírálással a hátam mögött. Az előző félévek mindannyiunk számára sok kihívást jelentettek, a Neptunos pályázást nem is említve. Mégis töretlen motivációval remélem hogy a következő időszakban is részese lehetek ennek az erős, segítőkész csapatnak, és támogathatom a pályázás, bírálás gyors, problémamentes lefutását.

 

Török Lili

Sziasztok!

Török Lili vagyok, tervezői szakirányos hallgató. 2016-2018 között a Hallgatói Képviselet szociális referenseként tevékenykedtem, így a kari szociális pályázatok lebonyolításának koordinálásával, valamint azok bírálásával foglalkoztam. 2018-ban a Képviselet megszavazta nekem a bizalmat és az Egyetemi Hallgatói Képviseletbe delegált, ahol két évig az Egyetemi Szociális Bizottság első elnökeként már egyetemi szinten igyekeztem segíteni és képviselni a rászoruló hallgatókat. Továbbá ez idő alatt a következő félévben bevezetésre kerülő új pályázati felület alapjainak lefektetésével, a rendszer felépítésének megalkotásával foglalkoztam, és jelenleg a folyamatban lévő fejlesztés koordinálása a feladatom az EHK megbízásából, ezért szeretném a hallgatókat segíteni az új rendszerben való pályázás során.

Remélem, hogy elégedettek voltatok a sok éves bírálói tevékenységemmel és megtiszteltek a szavazatotokkal, hogy még utoljára segíthessek a pályázatok benyújtásában!

 

 

Varga Sarolta

Sziasztok!

Varga Sarolta vagyok, ötödéves hallgató a karon. Második félévem óta veszek részt a szociális pályázatok bírálásában, és idén márciusig a Hallgatói Képviseleten belül is én láttam el a szociális referensi feladatokat. A szociális ösztöndíjra pályázók segítése, a leadási folyamatokban való segédkezés továbbra is különösen fontos feladat számomra, amiben szeretnék részt vállalni.

Köszönöm, ha támogattok munkám folytatásában a szavazatotokkal!

 

Zalányi Eszter Boróka

Sziasztok!

Zalányi Eszter Boróka vagyok, másodéves hallgató és ez a második alkalom amikor jelentkezek a Hallgatói Szociális Bizottságba bírálónak. A téli időszakban elméletben sikerült megismerkednem a pályázás, bírálás menetével, tapasztalatokat gyűjtöttem, figyeltem a folyamatot és a lelkesedésem sem csökkent ahhoz, hogy most újra jelentkezzek a bíráló csapatba. Szeretném a tudásom még tovább fejleszteni, hogy a pályázással kapcsolatos kérdésekben hallgató társaimnak segíthessek és a Bizottság igazán hasznos, többieket is motiváló tagjává válhassak! 

Köszönöm, ha bizalmat szavaztok nekem!