Szociális pontok beszámítása elsőéves kollégiumi felvételihez - 2020/21 ősz

Szociális pontok beszámítása elsőéves kollégiumi felvételihez - 2020/21 ősz
A 2020/21 őszi félév elsőéves kollégiumi férőhelypályázata során lehetőség van szociális pontok beszámíttatására, amelyhez a BME Egységes Szociális Rendszer felületén a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás 2020/21 ősz nevű pályázat leadása szükséges. A pályázat leadásának határideje augusztus 10. (hétfő) 23:59.  A leadást követően a hiányzó dokumentumok pótlására augusztus 17. 23:59-ig van lehetőség. Fontos, hogy a leadott pályázatokat később személyesen is be kell mutatni, és csak a személyes elbírálással együtt fogadható el a pályázat. A személyesen be nem mutatott pályázatok érvénytelenek, és a férőhely elvesztésével járnak!

 

Az ESZR pontozási rendszerét és a pályázat eljárásrendjét a  BME Térítési és Juttatási Szabályzatának 3. számú melléklete tartalmazza.

A szociális támogatásokhoz beszerzendő igazolásokról, és azok formai, tartalmi követelményeiről a 2020/21. tanév őszi félévére vonatkozó Igazoláslista ad tájékoztatást. A pályázat leadásához segítséget nyújtó Igazoláslista kivonat szintén megtalálható az ESZR honlapján.

A jelenlegi pályázás során figyelembe vett időszak 2020. január 1. - június 30. Valamennyi dokumentumnak 2020. július 1. utáni keltezésűnek kell lennie, az Igazoláslista 3.1. pontjában felsoroltak kivételével.
 
Az ESZR használatában az ESZR felhasználói segédlet nyújt segítséget, amely részletesen leírja a pályázat létrehozásának, szerkesztésének és leadásának módját. 
 
A szociális pályázattal kapcsolatos kérdéseiteket a szocialis@epiteszhk.hu email címen tehetitek fel.