Tantárgyfelvétel 2013/2014 tavaszi félév

Tantárgyfelvétel 2013/2014 tavaszi félév

Tájékoztatni szeretnénk Titeket, hogy a 2013/2014 tavaszi féléves előzetes tantárgyfelvételi időszak 2014. január 30-án (csütörtökön) 18:00-kor kezdődik. A tavaszi féléves munkarendet a Dékáni Hivatal honlapján érhetitek el, amelyben megtalálhatjátok a következő félév ütemezését, illetve a fontosabb oktatást érintő időpontokat. A dokumentumot a jobb oldalon éritek el.

Emlékeztetni szeretnénk Titeket, hogy az előző félévben kis mértékben módosult a tantárgyfelvétel folyamata. Az előző félévtől csak abban az esetben tudtok tantárgyat felvenni, ha nincsen sem tanulmányi, sem kollégiumi lejárt határidejű díjtartozásotok, illetve, ha már beállítottátok a státuszotokat aktív félévre. Természetesen ezt követően még van lehetőségetek változtatni a státuszotokon, de tantárgyat csak abban az esetben engedi felvenni a Neptun, ha már bejelentkeztetek.

Az előző félévekhez hasonlóan idén is lesz lehetősége a jobb eredményt elért hallgatóknak 2014. január 30-án (csütörtökön) 12:00-tól 17:00-ig a korábbi tantárgyfelvételre. Az idei félévben ennek a feltétele a Kari Tanulmányi Bizottság döntése alapján a legalább 3,8-as görgetett tanulmányi átlag elérése.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal!