Javító célzatú tárgyfelvétel 2014/15/2

Javító célzatú tárgyfelvétel 2014/15/2

Tájékoztatni szeretnénk Titeket, hogy a javító célzatú tantárgyfelvételhez kapcsolódó kérvény leadási határideje 2015. február 1. (vasárnap) 23:59. A kérelmet a Neptun rendszeren keresztül (008 Kérelem ismételt tantárgyfelvételre korábban már teljesített tárgyból) tudjátok leadni.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy tartsátok magatokat a leadási határidőhöz, mert a határidőn túl a Kari Tanulmányi Bizottság semmilyen más kérvény leadásával sem engedélyezi az ismételt tárgyfelvételt.

Arról, hogy javító célzatú tárgyfelvétel esetén az új jegy felülírja-e a régit, a KTB dönt a kérelem elbírálásakor, amely döntésről az eredménnyel együtt értesít Titeket! Az elmúlt években az ismételt tárgyfelvételkor szerzett érdemjegy minden esetben (rontás esetén is) felülírta régit, így minden bizonnyal az idei bíráláskor is így fog dönteni a KTB. Ennek függvényében gondoljátok át alaposan, hogy leadjátok-e a kérvényt. A bírálás előreláthatólag a regisztrációs héten fog történni, így hamarabb minden bizonnyal nem lesz a kérelemnek eredménye.