HELLOWOOD 2017

HELLOWOOD 2017
Sziasztok!
 
A HELLO WOOD idén nyáron is megrendezi alkotótáborát. Az ehhez kapcsolódó pályázati lehetőséget szeretnénk eljuttatni hozzátok.
 
2017-ben a Hello Wood kilenc magyar építészeti és designer képzést magába foglaló alkotótábora Csopakról a Tokaji-borvidékre költözik. Idén első alkalommal kerül megrendezésre a program oly módon, hogy az installációk tervezése az egyetemi képzések részét képezi. Így lehetőség nyílik arra, hogy még alaposabban előkészített, még inkább a helyszín adottságaihoz illesztett funkcionális és jól használható alkotások szülessenek.
A Tokaji-borvidék 27 települést foglal magába s ezekből kerül kiválasztásra az a néhány, ahová az első évben az alkotások készülhetnek. Minden egyetem egy konkrét helyszínre tervezheti és építheti meg projektjét. A tervezési helyszínek kiválasztása a félév elején történik meg, s a félév végére a kész tervekkel, anyagmennyiségekkel és menetrenddel felszerelkezve vágunk bele a nyári építésbe.
Folytatva a tavaly megkezdett formátumot, a hazai egyetemek idén is saját csapatvezetőkkel és saját csapattal indulhatnak, hogy összemérjék erejüket. Az egyetemi csapatok célja, hogy alaposan előkészített, jól megtervezett, a környezettel jól kommunikáló, jól használható és időtálló alkotások születhessenek.
 
Időpont: 2017. július 15-22.