Épületszerkezettan zárószigorlat és Építészettörténet szigorlatok teljesítése

Épületszerkezettan zárószigorlat és Építészettörténet szigorlatok teljesítése

Tájékoztatni szeretnénk Titeket arról, hogy a Kari Tanulmányi Bizottság határozata alapján lehetőség nyílik az Épületszerkezettani Tanszék és az Építészettörténeti és Műemléki Tanszék jóvoltából egy év eleji szigorlati alkalom letételére az első oktatási héten

Ekkor az Épületszerkezettan zároszigorlatból és az Építészettörténet szigorlatokból lehet elmenni vizsgázni. A szigorlati alkalom elsősorban azon hallgatóknak szól akiknek már csak a szigorlat hiányzik a Diplomafélév előtt. 
Így ezen hallgatók számára a sikeres szigorlat letétele után lehetőség nyílik a Neptun rendszeren keresztül az erre vonatkozó kérvény leadásával az utólagos tárgyfelvételre a második oktatási hét első napjáig.

Arra szeretnénk kérni az Érintetteket, hogy éljenek a lehetőséggel, illetve mindenféleképpen kövessék nyomon az érintett Tanszékeknek a hirdetőfelületeit (honlap, tanszéki hirdetők, stb...). A pontos időpontokról ott találtok tájékoztatást, illetve további felmerülő kérdéssel keressétek szigorlatért felelős Tanszéki oktatókat.

Sikeres felkészülést kívánunk az érintetteknek!