Építész Gólyabál 2015

Építész Gólyabál 2015

Az elsőévesek köszöntésére idén is megrendezésre kerül az Építész Gólyabál, amivel befogadjuk őket Karunk polgárai közé.

Mint minden Gólyabálunkon, ezen is a dékán köszöntője nyitja az estét, amit a gólyaeskü és a HK elnöki beszéde követnek, majd az elsőévesek táncai hozzák el az est fénypontját.
Az első számokat Vitáris Iván (Ivan & the Parazol) vendégszereplésével a Blahalousiana fogja előadni, majd éjféltől a színpadra ugrik Tom White and the Mad Circus, hogy kifulladásig pörgethessék a fiúk a lányokat! Természeten minden műfaj kedvelőire gondoltak a szervezők, Dj Juhász Laci és Dj Endy fogja mindezek mellett bejátszani a lemezeket.

Az est a '60-as, '70-es évek fényében fog tündökölni, a lányok pöttyös szoknyában, a fiúk óriási gallérokkal érkezzenek, hogy kezdetét vehesse az év legnagyobb rock n roll showja!

A rendezvényhez kapcsolódóan különféle játékok kerültek és kerülnek még meghirdetésre, melyekkel belépőket és welcome drinkeket lehet nyerni. Ezeket figyelemmel kísérhetitek az esemény facebook oldalán.

Időpont: 2015. november 26. csütörtök 20:00

Helyszín: Experidance Rendezvényház 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Jegyárusítás: november 18-tól minden hétköznap 09:45-14:15 között a K II. emeleti büféjében, illetve esténként a Bercsényi 28-30. Kollégiumban.

Jegyárak:
gólya 2.000 Ft,
BME-s 2.400 Ft,
külsős 2.700 Ft,
a helyszínen egységesen 3.000 Ft.

Megjelenés alkalomhoz illő öltözetben! A beléptetés jogát a szervezők fenntartják! A helyszínen kép- és hangfelvétel készülhet!