Ballagás - Gyűrűavató Szakestély

Ballagás - Gyűrűavató Szakestély

Sok szeretettel várunk Titeket az immár hagyományosan megrendezésre kerülő Ballagásra és az azt követő Gyűrűavató Szakestélyre. 

A program május 20-án, pénteken a délutáni órákban kerül megrendezésre. Az esemény ballagó körmenettel kezdődik, amelyen a Kar tanszékeit járjátok körbe a K épületben, ezután a K210-es teremben vacsorára kerül sor. Az estet a Gyűrűavató Szakestély zárja.

A Ballagás részletes programjáról illetve a jelentkezés menetéről a későbbiekben küldünk tájékoztatást.

A Gyűrűavató Szakestélyen minden 2015/16 őszi, tavaszi és 2016/17 őszi félévben diplomázó hallgató avathat kari gyűrűt. A gyűrűn az építész kari logó és a 2016-os dátum szerepel.

A sima ezüst gyűrű ára avató kiskorsóval 8700 Ft/darab, a zománcos ezüst avató kiskorsóval 10200 Ft/darab, az arany gyűrű pedig 13000 Ft/gramm +700 Ft a kiskorsó hozzá. (Törtarany beszámításra van lehetőség, ebben az esetben 2500 Ft/gramm a munkadíj)

A gyűrűt az inventorok@epiteszhk.bme.hu címen rendelheted meg április 21-ig. Határidőn túl leadott rendelések esetén nem tudjuk biztosítani, hogy a gyűrű készen lesz az avatóra, ezért szeretnénk mindenkit megkérni a határidő betartására! A határidőig szükség van a méretre is! A méretvételkor ezüst és zománcozott ezüst esetében a teljes árat, aranygyűrű esetében 30000Ft előleget kell fizetni.

A gyűrű ára nem tartalmazza a Szakestélyre az Invitatio árát, amit kötelező a gyűrű mellé megvásárolni, a gyűrű átvételekor.

Mivel idén nem készült éves korsó, ezért lehetőség van a Gyűrűavató Szakestélyre egyedi, névre szóló korsók rendelésére, melynek ára 1700 Ft/ darab, és szintén előre, méretvételkor kell kifizetni. Méretet venni előre egyeztetett időpontban tudunk az egyetemen vagy a Bercsényi 28-30 Kollégiumban. Méretvétellel kapcsolatban keressétek Fenyvesi Doriszt a dodo2642@gmail.com e-mail címen.