Szakirányválasztás 2013

Szakirányválasztás 2013

Ezúton tájékoztatni szeretnélek Titeket, hogy a 2012/2013 őszi féléves szakirányválasztásról 2012. november 21-én (szerdán) 14:00-tól Ismertető előadás kerül megrendezésre K.250-es teremben. Az előadásokat Dr. Becker Gábor dékán úr illetve az egyes szakirányokat képviselő oktatók tartják. A tervező szakirány részéről Balázs Mihály DLA, illetve a műszaki szakirányról Dr. Sajtos István tart egy rövid tájékoztatást. Az előadáson az egyes szakirányok bemutatásán túl, részletesen ismertetik a jelentkezés folyamatát, illetve a fontosabb beadási határidőket. Továbbá lehetőségetek lesz további kérdéseket feltenni a szakirányokkal és a jelentkezéssel kapcsolatban.

Az aktuális szakirányválasztási szabályzatot a választás hivatalos felületén érhetitek el, amelyen a későbbiekben a regisztráció is történik. 

Emellett fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy 2012. december 4-én az Építész Klub szervezésében egy kötetlen beszélgetés lesz szervezve, amelyen lehetőségetek lesz további kérdéseket feltenni a Tanszékeket képviselő oktatókhoz, illetve a már a tanulmányaikat az egyes szakirányokon folytató hallgatókhoz.

Azzal a kéréssel fordulnék Hozzátok, hogy amennyiben a lehetőségeitek, illetve az időtök engedi vegyetek részt az előadásokon ezzel is lehetőséget adva magatoknak a téma teljes körű átlátására és átgondolására a további tanulmányaitokat meghatározó döntés előtt!