Megújult a Hallgatói Képviselet honlapja!

Megújult a Hallgatói Képviselet honlapja!

Sziasztok!

Nagy örömmel jelenthetjük, hogy végre megújult a Hallgatói Képviselet honlapja! :)

A napok folyamán tapasztalható lesz még lassulás, illetve folyamatosan töltjük fel a még hiányzó tartalmat, azonban a legfontosabb információkat már megtalálhatjátok.

A honlap számos módon megújult, ezeket szeretnénk nektek részletezni az alábbiakban:

Szerkezeti változások:

  • Mint láthatjátok, megváltozott a honlap struktúrája. Ezentül a fent található 5 menüponton keresztül elérhetitek a az adott kategóriához tartozó híreket, valamint megtalálhatjátok a szükséges és aktuális információkat az adott témában.
  • A Hallgatói Képviselethez tartozó témakörök megtalálhatók oldalt, így könnyebben tájékozódhattok munkánkról, avagy könnyebben megismerhetitek tevékenységünket.
  • A híreknél, hírdetményeknél mostantól a jobb oldalon megtalálhattok minden kapcsolódó információt, legyen az dokumentum, kapcsolódó oldal, megkönnyítve ezzel az eddigi nehézkes átláthatóságot
  • Új elem a Naptár. Ezenetúl itt megjelenik minden fontosabb határidő, legyen az szociális ösztöndíj igazolás bemutatás, vagy hallgatói pályázat.

Tartalmi változások:

  • A Kari Papír cikkei a továbbiakban a honlapon online is elérhetőek lesznek
  • Frissítettük a honlapon az eddig elavult információkat, hogy azok frissebb formában kerüljenek közlésre
  • A keresés mostantól már sokkal könynebben használható, segítségével könnyen megtalálhatóak az oldalon lévő információk.
     

Kérünk Titeket, amennyiben bármilyen probléma, kérdés merül fel, írjatok nyugodtan a nagy.laszlo@epiteszhk.bme.hu címre!

A régi honlap továbbra is elérhető a regi.epiteszhk.bme.hu címen!

Az esetlegesen okozott kényelmetlenségért megértéseteket és türelmeteket előre is köszönjük!