Kollégiumi és szociális ösztöndíj pályázat elsőéves hallgatóknak

Kollégiumi és szociális ösztöndíj pályázat elsőéves hallgatóknak

A szociális igazolások leadási határideje 2013.08.18. 23:59, amelyek pontjait a kollégiumhoz fogjuk beszámolni. Eddig az időpontig folyamatosan feldolgozzuk a beérkező pályázatokat. Amennyiben nem az utolsó pillanatban külditek be a pályázatokat, úgy a hiányos pályázatok esetében még módunkban áll jelezni felétek az esetleges hiányosságokat, így a pályázatotokat tudjátok módosítani egészen a fent megadott határidőig. Ezért javaslom nektek, hogy ne a határidő közeledtével küldjétek be az igazolásaitokat. Mindez azért fontos, mert hiányos pályázattal nem tudtok kollégiumi férőhelyhez jutni.

A kollégiumihoz leadott pályázatotokkal lehetőségetek van szociális támogatásra is jelentkezni. Illetve, aki nem igényel kollégumi férőhelyet, leadhatja pályázatát csak szociális ösztöndíjra és alaptámogatásra is. Akinek ekkor bármilyen hiánya merül fel, az  később is fogja tudni pótolni, a félév kezdetéig. Ezzel kapcsolatban további információkat kaptok majd tőlem. Csak hiánytalan pályázatokkal rendelkezők részesülhetnek alaptámogatásban, szociális ösztöndíjban.

Ajánlom figyelmetekbe a Juttatás/Általános információk fül alatt olvasható rendszeres szociális támogatásról szóló információkat, az Útmutatót, illetve a TJSZ 2. mellékletét.

Amennyiben bármilyen kérdésetek felmerül, keressetek a juttatas@epiteszhk.bme.hu címen!