Tisztújítás 2020 / Jelöltek

Tisztújítás 2020 / Jelöltek

Hallgatói Képviselő jelöltek

                    

                     

                    

                   

 

Hallgatói Szociális Bizottság jelöltek

        

       

 

Ács Zsófia

 

Sziasztok!

Ács Zsófia vagyok, másodéves építész hallgató a karon, és idén jelentkezem első alkalommal a Hallgatói Képviseletbe. Már az első pillanatban lenyűgözött és magával ragadott a kari közélet energiája, így ősszel jelentkeztem a Gólyatanácsba, hogy minél többet megtudjak a működéséről. Itt volt alkalmam megismerkedni a Hallgatói Képviselet munkájával is, amit rögtön nagyon szimpatikusnak találtam. Ekkor fogalmazódott meg bennem először a gondolat, hogy akár én is segíthetném hallgatótársaimat és tanulmányi körülményeik javítását. Igyekeztem közelebbről is megfigyelni a feladatköröket és posztokat, ezért először személyesen, később a karantén miatt digitális formában látogattam a gyűléseket. Lehetőségem nyílt segíteni az idei Kari Tábor lebonyolításában, valamint kisebb, kollégiummal kapcsolatos folyamatokban is. Ezek során nagyon jól éreztem magam, és még biztosabbá váltam abban, hogy a jövőben is szeretnék ezzel foglalkozni, hogy segíthessem a hallgatói életet.

Köszönöm, hogy elolvastad, és remélem, bizalmat szavazol nekem.

 

Antal Jázmin

 

Sziasztok!

Antal Jázmin vagyok, a kar másodéves hallgatója. Idén jelentkezem először a Hallgatói Képviseletbe. Az elmúlt tanév nehézségei ellenére is igyekeztem minél jobban betekintést nyerni a Hallgatói Képviselet munkásságába és aktív tagjává válni a közéletnek. A félév során a Senior Kör tagjaként a hármas tankör gólyáit segíthetem. A HK iránti érdeklődésem a Gólyatanácson való részvétellel kezdődött, idővel az üléseken is jelen voltam. Minél többet tudtam a Hallgatói Képviselet működéséről, annál eltökéltebbé váltam azzal kapcsolatban, hogy induljak a tisztújításon. Legjobban az oktatási referensi poszt érdekel, néhány személyes probléma megoldásán keresztül már szerezhettem tapasztalatot, melyek során eldöntöttem, hogy szeretnék segíteni a hallgatóknak és jobban belelátni a kari oktatási működésbe. Szavazási bizottság tagként segíthettem a Hallgatói Szociális Bizottság tagjairól szóló szavazás levezénylésében, HK érdeklődőként részt vettem a kari tábor lebonyolításában és kisebb projektek megvalósításában.

Köszönöm, hogy elolvastad és remélem, hogy megelőlegezed nekem a bizalmat, ígérem, hogy nagy lelkesedéssel és teljes erőbedobással fogom segíteni a HK és a hallgatók munkáját! 

 

Bors Luca Éva

 

Sziasztok!

Bors Luca vagyok, másodéves hallgató az Építész Karon. A közélet iránt igazán csak a tavaszi félév elején kezdtem érdeklődni, akkor csatlakoztam a Gólyatanácshoz, a Rendezvény Csoporthoz és a Senior Körhöz. Ez a félév döbbentett rá a közélet fontosságára, a tanulmányok elvégzésében is. Az előző félév alatt rendszeresen látogattam a Hallgatói Képviselet üléseit, ezek során betekintést nyerhettem működésébe. Eddigi tapasztalataim alapján a rendezvényekkel és az oktatással foglalkoznék legszívesebben. Az őszi félév kezdetével a hatos tankör gólyáit segítem a közéletbe és az egyetemi létbe való beilleszkedésben. A Szociális Referensi poszt is érdekel, amit bírálóként jobban megismerhetek, ha a Hallgatói Szociális Bizottság szavazásán megkapom a bizalmatokat.

Köszönöm, hogy elolvastad! Nagy megtiszteltetés lenne képviselni a kari hallgatók érdekeit. Remélem elnyerem a bizalmatokat, gyertek minél többen szavazni!

 

Csábi Nándor

 

Sziasztok!

Csábi Nándor vagyok, másodéves hallgató. Már az egyetemi pályafutásom első pillanataitól magával ragadott a közösségi élet, ezért gólyaként azonnal kaptam minden szembejövő alkalmon, hogy új embereket ismerhessek meg, kipróbálhassam magam valamiben. Legyen az a Gólyatanács, öntevékeny körök, Rendezvény Csoport stb. Ennek a hozzáállásnak köszönhetően rengeteg élményt és tapasztalatot szereztem az elmúlt egy évben. Mivel számomra sok mindent adott és kifejezetten fontossá vált az egyetem és az itteni élet, ezért elsődleges célomnak tekintem, hogy minél több ember hasonlóképpen érezzen és a lehető legjobb kondíciók között töltse itt az éveit.

Remélem sikerült átadnom a motivációmat, és a további munkához bizalmat kapok. Gyertek el szavazni!

 

Fehér Ákos

Sziasztok!

Fehér Ákos vagyok, bár sokan talán Fricc néven ismertek. Másodéves hallgató vagyok, így most indulok először a Hallgatói Képviselet Tisztújításán. Már gólyaként lenyűgözött karunk közéletének sokszínűsége, és hamar kialakult bennem a vágy, hogy részt vegyek annak alakításában, szervezésében. Gólyaként jelentkeztem a Gólyatanácsba, ahol megismerkedhettem a HK működésével. Novemberben beléptem a Hallgatói Gazdasági Bizottságba, itt munkámmal igyekszem a háttérből támogatni a kari közéletet, majd februártól tagja lettem a Kari Papír szerkesztőségének. Tavasszal jelentkeztem a Senior-körbe, majd az a megtiszteltetés ért, hogy meg is választottak az egyes tankör seniorjának. Első félév végén kezdtem érdeklődni a HK iránt, és februártól kezdve rendszeresen látogatom a Hallgatói Képviselet üléseit.

Ha bizalmat szavaztok nekem, ígérem nem hagylak cserben titeket.

Jagudits Enikő

Sziasztok!

Jagudits Enikő vagyok, harmadéves építész hallgató. Idén másodjára indulok a Hallgatói Képviselet Tisztújításán. A Képviseletben töltött első félévem a HÖK-rendszer megismeréséről, általános tudás- és tapasztalatszerzésről szólt. Igyekeztem minél több posztba mélyebb bepillantást nyerni a belső bizottságokon keresztül. Ezenkívül kisebb feladatok, projektek elvégzésében segédkeztem. Januárban a Képviselet bizalmat szavazott nekem a Hallgatóicsoport-felelősi posztot illetően. A feladatkör betöltése során igyekeztem egy gördülékenyen működő kapcsolatot kialakítani a hallgatói csoportok vezetői és a Képviselet közt. Céljaim közé tartozott a kari közélet működésének újbóli átgondolása, és a hallgatói csoportok utánpótlás keresésének hatékonyabbá tétele, az öntevékeny köri börze reformján keresztül, bár sajnos ezen kezdeményezéseimnek kifutását erősen beárnyékolta a vírushelyzet. A következő ciklusban tervezem átadni eddigi posztomat, és képviselői tevékenységemet oktatási feladatkörben folytatni. Szeretném továbbvinni a területen már futó projekteket, melyeknek a megvalósítása nagyban hozzá tudna járulni a hallgatói érdekekhez.

Köszönöm, hogy elolvastad!

 

Kiss Kinga

Sziasztok!

Kiss Kinga vagyok, másodéves építész hallgató. Már gólyaként érdekelt a kari közélet ezért jelentkeztem a Gólyatanácsba, ahol sok mindent megtudhattam a karunk működéséről és a Hallgatói Képviselet munkájáról. A tavaszi félév során beléptem a Rendezvény Csoportba, és aktívan részt vettem a Hallgatói Képviselet gyűlésein mint érdeklődő. Az online Építész Kari Napokon lebonyolítóként vettem részt. Ahogy semmilyen öntevékeny kör, úgy a Hallgatói Képviselet sem tudott élőben, csakis, virtuálisan, gyűlés/rendezvényt tartani. Minden távolság és kommunikációs nehézség ellenére, mindent megtettek, hogy a hallgatók képviselése továbbra is a legfontosabb feladataik közé tartozzon. Ez a fajta mentalitás, segítőkészség az ami nekem nagyon megtetszett és ennek hatására döntöttem el, hogy én is a részese szeretnék lenni a Hallgatói Képviseletnek. Mivel elsősorban a Kollégiumi Referens poszt iránt érdeklődöm, ezért részt vettem kisebb feladatokban, hogy nagyobb betekintést nyerjek, mire is vállalkozom. Pl. gólyák beköltöztetése, szobabeosztás az őszi félévre, KEFIR rendszer megismerése. Azért jelentkezem Tisztújításra, mert jövőbeni célom az, hogy a kollégiumunkat még szerethetőbbé és lakhatóbbá tegyem, illetve, hogy mint képviselő tag, olyan tudásra tegyek szert a különböző területeken, melyek lehetővé teszik azt, hogy bármely hallgató egy adott problémájára gyors megoldást tudjak nyújtani.

 

Koronczai Fanni

Kedves Építész Hallgatók!

Koronczai Fanni vagyok, másodéves hallgató a Karon, és először indulok a Hallgatói Képviselet Tisztújításán. A kari közélet már az első évben is felkeltette az érdeklődésemet, a maga nyüzsgésével és a lehetőségek sokaságával teljesen magával ragadott. Éppen ezért jelentkeztem a Gólyatanácsba. A gyűlések keretein belül megismerkedtem a HK működésével és munkájával. Nagyon sokat tanultam és pótolhatatlan tapasztalatokat szereztem. Részt vettem a Kari Tábor lebonyolításában, amit nagyon élveztem. Emellett kisebb projektekben is segédkeztem. A második félévben tagja lettem a Rendezvény Csoportnak és a Senior Körnek is, aminek keretein belül az egyes tankör seniorjaként segíthetem a gólyák beilleszkedését az egyetemi tanulmányaikba és a közéletbe. A Hallgatói Képviseleten belül a kollégiumi referens pozíció a legvonzóbb számomra, de szívesen foglalkoznék más feladatkörökkel is.

Köszönöm, hogy elolvastad, remélem elnyerem bizalmadat! Szavazz idén is! 

 

Macsek Kata

Sziasztok!

Macsek Kata vagyok, jelenleg negyedéves, tervezői szakirányos építész hallgató. Idén harmadszor jelentkezem a Hallgatói Képviselet Tisztújításán. Első évemben működési felelősként tevékenykedtem, majd ezt követően tavaly ősztől az oktatási referensi posztot töltöm be. Az elmúlt két évem tapsztalatai után az idei évben elnöki pályázatot is leadok. A HÖK Alapszabály értelmében az elnöki feladatok ellátására elegendő lenne az Elnöki pályázaton jelentkezést benyújtani, amelyről majd az új ciklus Képviselete fog dönteni. Azonban úgy gondolom, hogy az eddigi HK-s teljesítményemről és személyemről a Ti véleményetek ugyanannyira fontos számomra, ezért indulok el a képviselői-választáson is. Az eddigi képviseleti tevékenységemről részletesebben és jövőre vonatkozó céljaimról az elnöki pályázatomban olvashattok.

Megtisztelnétek, ha idén újra bizalmat szavaznátok nekem, hogy továbbra is képviselhesselek Benneteket, és megvalósíthassam elképzeléseimet. Köszönöm.

 

Mudra András László

Sziasztok!

Mudra András László vagyok, idén negyedéves hallgató. Az eddigi éveimben főként a Rendezvény Csoport berkein belül végeztem feladataimat, de tagja vagyok a Senior Körnek, illetve másfél éve a Gödör Klubnak is. Második éve élek kollégiumban (bár ebben a félévben pont nem). Hallgatói Képviseltbe való jelentkezésem célja, hogy átfogóbban belelássak a kar eseményeibe, és több színtéren képviselhessem társaimat. Már másodévesként is terveztem jelentkezni, de úgy éreztem, előbb szeretnék megismerkedni a kari élettel, így most két évvel később, azóta szerzett tapasztalataim birtokában, leadom jelentkezésemet. Elsődlegesen Rendezvényfelelősi pozícióban szeretnék tevékenykedni, melynek célja, hogy az aktív rendezvényszervezéstől kicsit visszalépve, a Hallgatói Képviseletből segítsem a közélet alakulását. Az elmúlt két és fél évben csaknem minden karon futó rendezvénybe betekintést nyerhettem, az Építész Kari Napoknak egyszer szervezője, kétszer főszervezője lehettem. Láthattam a rendezvények pozitív és negatív oldalait, megtanultam miként épül fel egy esemény, és baráti viszonyt alakíthattam ki a Rendezvény Csoport tagjaival. Az utóbbi időben nagy változásokon ment keresztül a Csoport, egy csapattá formálódott, ezt a vonalat szeretném én is folytatni, és segíteni a tagokat szervezővé és főszervezővé válásukban. Másik érdeklődési területem a Kollégiumi referensi poszt, ugyanis kolis éveim alatt néhányszor beleláttam a feladatkör nehézségeibe, és szívesen vállalnék egy ilyen felelősségteljes, néha megterhelő, mégis hálás munkát.

Remélem elnyerem bizalmatok, ha kérdésetek maradt velem kapcsolatban, keressetek nyugodtan bármelyik platformon.

 

Paulik Panna

Sziasztok!

Paulik Panna vagyok, másodéves építész hallgató, idén indulok először a Tisztújításon. Már gólyaként is foglalkoztatott a kari közélet, ezért igyekeztem kihasználni az egyetem adta lehetőségeket. Jelentkeztem a Gólyatanácsba, ahol betekintést nyerhettem a Hallgatói Képviselet működésébe, és itt döntöttem el, hogy pályázatot szeretnék benyújtani a Tisztújításon. Leginkább az vonzott, hogy tudnék más hallgatóknak segíteni miközben saját tudásomat is bővítem. A nyár folyamán részt vettem a Kari Tábor lebonyolításában, az utóbbi időben pedig a Rendezvény Csoport tagjaként ismerkedtem a kari rendezvényekkel, illetve seniorként segítek a gólyáknak beilleszkedni az egyetemi életbe. A Hallgatói Képviselet üléseit látogatva próbáltam egy átfogóbb tudást szerezni a Kar működéséről. Elsősorban a Külügyi felelős és a Rendezvényfelelős posztok érdekelnek, de más feladatkörökkel is szívesen foglalkoznék.

Köszönöm, hogy elolvastad, remélem sikerül elnyernem a bizalmad!

 

Szabó Dániel

Sziasztok!

Szabó Dániel vagyok, Karunk ötödéves hallgatója. A Kari Hallgatói Képviseletbe 2017-ben jelentkeztem először, ahol kezdetben póttag voltam, később tanácskozási jogú, végül mandátumos tag lettem. 3 éve foglalkozom az Erasmus+ tanulmányi ösztöndíj programmal kari szinten, ahol a pályázás egyszerűsítésén felül a külföldi tárgyak akkreditációjáért próbáltam tenni. Hatalmas megtiszteltetés, hogy második éve lehetek a Senior Kör vezetője, ahol új szabályokat hoztam, amelyeket próbáltam következetesen betartatni, emellett nagy lépést tettünk az alumni rendszerünk kialakítása és definiálása felé. Tavasszal bekerültem az Egyetemi Hallgatói Képviseletbe, ahol – a korábbi tapasztalataim alapján – a „Külügyi és Erasmus+ felelős” feladatkört kaptam meg, így egyetemi szinten képviselhetem a külföldi és hallgatókkal és tanulmányi lehetőségekkel kapcsolatos gondolataimat: a 8 kar közösen próbálunk minél több nemzetközi cserediák programról információt szerezni és tájékoztatást adni a kari hallgatóknak, valamint felvettük a kapcsolatot a Stipendium Hungaricum program mentoraival, hogy jobban megismerjük egymás tevékenységét és szoros együttműködést alakítsunk ki egymás segítésére. Szeptember 3-án az EHK bizalmat szavazott és azóta alelnöki feladatkört látok el, amihez HÖK rendszerben megszerzett általános rálátásomon felül a Senior Körben szerzett vezetési, és csapatdinamika ismereteimet is hasznosítom. A célom az, hogy az EHK egységesebb, erősebb és igazabb legyen, ehhez kérem most a bizalmatokat.

Köszönöm, hogy időt szakítottál arra, hogy ezt elolvasd, remélem, hogy ezzel a rövid összefoglalóval betekintést nyújtottam az elmúlt éveimbe! Ha ez mégsem sikerült volna, úgy kérlek, hogy a Fórumon tedd fel kérdéseidet!

 

Szabó-Temple Marcell

Sziasztok!

Szabó-Temple Marcell vagyok, harmadéves hallgató a Karon. A közélet iránti lelkesedésem gólya évem legelején kezdődött, de azóta is ennek szentelem a szabadidőm lehető legnagyobb részét. Idén másodjára indulok a Hallgatói Képviselet Tisztújításán, az előző ciklusban bizalmat szavaztak nekem a hallgatók és mandátumos tagként kezdhettem Képviselői munkámat. Szerettem volna eleinte minél jobban elsajátítani a Képviselői alapfeladatokat, megtalálni a Képviseletben a helyemet, és minél több terület munkájába projektek elvégzésével belelátni. Júliusban megszavazták nekem a Működési felelősi posztot, mely számos lehetőséget nyújtott nekem a fejlődésre. Az adminisztratív feladatok elvégzése egyfajta pontosságot, precizitást adtak, a poszttal járó állandó feladatok pedig az időbeosztásomon segítettek. Már másfél éve tagja vagyok a Hallgatói Gazdasági Bizottságnak, aminek köszönhetően betekintést nyerhettem a rendezvények gazdasági hátterébe. A következő ciklusban is szeretnék a Bizottság aktív tagja lenni, és célom annak vezetésével is foglalkozni. Ezen felül már Egyetemi életem első pillanatától kezdve lenyűgözött és magával ragadt a Senior Kör. Gólyaként jelentkeztem is a körbe és azóta másodjára lettem kiválasztva tankörös Seniornak, mindkétszer Gólyatáborban is segíthettem az első éveseket. Ez a kör, illetve az utánpótlás helyzete áll legközelebb a szívemhez. Ezen okok miatt is szeretnék a későbbiekben a Senior Kör vezetésével foglalkozni, rengeteg lehetőséget látok benne, és tudom, hogy maximális odaadással tudnám ezt a posztot betölteni.

Köszönöm, hogy elolvastad, remélem elnyerem a bizalmadat.

 

Szarvas Dorina Léna

Sziasztok!

Szarvas Léna vagyok negyedéves építész hallgató, idén harmadjára indulok a Hallgatói Képviselet Tisztújításán. Eddig a Hallgatói Gazdasági Bizottság vezetőjeként tevékenykedtem és a gazdaságba mélyedtem bele a legjobban, ilyen területen próbáltam segíteni a Képviselet munkáját. Mivel a posztom még viszonylag friss és kiforratlan volt, így próbáltam belevinni egyfajta rendszert és valamilyen szinten újításokat is, amelyeket írásos formában meg is hagytam az utókor számára. Megpróbáltam kialakítani a bizottságban az utánpótlás kérdését, és különböző módokat találni arra, hogy a hallgatók (elsősorban a gólyák) jobban bele tudjanak látni a bizottság munkájába, ami szerintem idén sikerült is, hiszen sok volt az új érdeklődő. Emellett megpróbáltam kialakítani a bizottságon belül egy mentorprogramot, amely során az új tagokat segítik a régebbi tagok a bizottságban történő helytállásban és kereshetik őket mindenféle kérdésben, akár közös telefonpartikat is tarthatnak. Ezeken felül próbáltunk a bizottsággal kicsit többfelé nyitni, annak céljából, hogy ne csak építőipari cégekkel legyen kapcsolatunk, hanem más egyéb érdekeltségű cégekkel is. Ennek kapcsán pedig megfogalmaztunk projekteket is, amelyeket kiosztottam a tagok között, így még akkor is volt mivel foglalkozni, ha nem volt éppen rendezvényünk. Mivel két éve már a poszton vagyok, így sikerült elkészítenem egy éves ütemezőt is, amely az utódomnak nagyon jól fog majd jönni, mivel úgy érzem ezt a posztot már szeretném továbbadni, mert igaz nagyon a szívemhez nőtt, de úgy érzem bennem ennyi volt és egy új ember, más szemlélettel még tudna belevinni újításokat. A Képviseletet viszont nem szeretném otthagyni, mert úgy érzem még tudnék mit csinálni, és leginkább most a külügyi felelős poszt érdekel, mert ezáltal tudnék többet segíteni a hallgatókon, és akár külföldi hallgatókkal is kapcsolatba tudnék kerülni. Valamint az elmúlt időkben érzékeltem a baráti társaságomban, hogy többeknek is nehézséget okoz az Erasmus jelentkezés, és nagyon szeretném, ha ez zökkenőmentesen tudna működni a jövőben, és tudnék segíteni a hallgatóknak. Továbbá, úgy érzem, hogy erre a posztra is ráférnek az újítások, amit inkább kihívásként fogok fel. Emellett szeretném továbbra is aktívan segíteni a képviseletet gazdasági kérdésekben és ügyekben, valamint minden más területen is, ahol szükség lehet rám.

Köszönöm, hogy elolvastátok, és ha bizalmat szavaztok nekem!

 

Tóth Dávid

Sziasztok!

Tóth Dávid vagyok, másodéves hallgató az Építészmérnöki Karon, idén először adom le pályázatomat a Hallgatói Képviselet Tisztújításán. Számos öntevékeny kör tagjaként az első pillanattól kezdve aktív vagyok a közéletben. A Gólyatanácson, illetve a Hallgatói Képviselet ülésein keresztül betekintést nyertem a Képviselők feladataiba. A 8-as tankör seniorjaként lejutottam a Gólyatáborba, azóta is szüntelen próbálom segíteni gólyáimat ezekben a nehéz pillanatokban is. Tavaszi félévben a Rendezvény Csoport tagjaként részt vettem az online ÉKN lebonyolításában. Részese voltam az online öntevékeny köri börze koncepciójának megalkotásának, jelenleg is feladatot vállalok egy oktatással kapcsolatos munkacsoportban. Mindezen élmények, tapasztalatok és a tenni akarás buzdít arra, hogy idén leadjam pályázatomat a HK-ba. Elsősorban a Rendezvény Csoport, valamint a Senior Kör vezetése érdekel, de bármelyik poszt feladataiban szívesen elmélyülnék.

Köszönöm, hogy elolvastad gondolataimat. Remélem, alkalmasnak találtok érdekeitek képviselésére.

 

Varga Sarolta

Sziasztok!

Varga Sarolta vagyok, ötödéves hallgató a karon. Már gólya korom óta határozott célom, hogy segíthessem ezt a közösséget, és minél hasznosabb tagja legyek. Negyedik éve tevékenykedem a Senior Kör tagjaként, segítem az elsőéveseket a beilleszkedésben és az első akadályok meglépésében. A Hallgatói Szociális Bizottság tagjaként 2017 óta veszek részt a szociális pályázatok bírálásában. A Hallgatói Képviseletbe 2017 őszén jelentkeztem, mert komolyabban is érdekelt a hallgatói érdekképviselet, a közösség egyetemi szintű ügyekben való megvédése, segítése. Az itt töltött évek alatt rengeteg tapasztalatot és tudást szereztem, több terület feladataiba is betekintést nyertem, és részt vehettem az ellátásában. Emellett a közéletet alakító események, rendezvények folyamataira is rálátást kaptam. Eddigi feladatköreimből kifolyólag leginkább az ösztöndíj pályázatok és a szociális pályázatok terén szereztem mély tudást, a következő ciklusra a célom, hogy más munkaterületek tevékenységébe is hasonló aktívsággal beszálljak, különösen gondolok itt az oktatási területen várható eseti projektekre, illetve akár a Képviselet kommunikációs felületeinek a fejlesztésére. Az elmúlt félév a Képviselet szempontjából is új volt, hiszen a távoktatás a mi munkánkat is teljesen az online térbe helyezte, ezért kiemelten fontos feladat fejlesztenünk a csapatban dolgozás, együtt-gondolkodás képességeit, az effektív kommunikációt. Szívesen foglalkoznék a Képviselet naprakészségének, és munkahatékonyságának fejlesztésével, emellett pedig feladatomnak érzem a tudásátadást és a fiatalabb bekerülők szemléletének alakítását, és a csapatba való zökkenőmentes beintegrálását. A legfontosabb, hogy a Képviselet el tudja látni a rábízott feladatokat, és bármilyen helyzet áll elő, megfelelő módon rendelkezésére tudjon állni a hallgatóknak, a felmerülő problémákra pedig reagálni tudjon. Ezt szem előtt tartva szeretném a képviselői feladataimat ellátni, és amilyen területen lehet, részt venni a képviseleti munkában.

Köszönöm, ha bizalmat szavaztok munkám folytatásához! Vegyetek részt a Fórumon, és szavazzatok, hiszen Ti is részesei vagytok ennek a közösségnek, amit együtt is alakíthatunk.

 

Vigyikán Vince

Sziasztok!

Vigyikán Vince vagyok, másodéves építész hallgató. A kari közélet iránti érdeklődésem lassan, de biztosan alakult ki az első, egyetemen töltött hónapjaim alatt. A második félévemet annak tudatában kezdtem el, hogy az itt megismert közösségért érdemes tenni, én is szeretnék felelősséget vállalni a Karunkért. A Képviselet testületei közül tagja lettem a Rendezvény Csoportnak és a Senior Körnek, a Gólyatanácson keresztül pedig folytattam az ismerkedést szervezeteink felépítésével. A Gólyatanács keretein belül, az évfolyamtársaim bizalmából én lehettem a tavaszi X1,2 rendezvényünk főszervezője. Bár az esemény lemondásra került, a szervezéssel járó új ismeretségek és tapasztalatok megerősítették bennem a szándékot, hogy a következő Tisztújításon én is elinduljak. Az előző félév hallgatót próbáló időszaka után újult erővel és motivációval szeretnék belevágni a közéleti szerepvállalásba. A Hallgatói Képviselet működésében elsősorban olyan területen tudnám elképzelni magam, ahol kamatoztathatnám a szervezés és a hozzá kapcsolódó kommunikáció területén eddig megszerzett készségeimet. Ezen felül nyitott vagyok bármely más poszt feladatkörének elsajátítására, legjobb tudásom szerinti betöltésére.

Előre is köszönöm, ha eljöttök szavazni és megtiszteltek bizalmatokkal!

 

Walton Mihály

Sziasztok!

Walton Mihály vagyok, negyedéves hallgató, idén harmadjára adom be a pályázatomat a Hallgatói Képviselet Tisztújításán. Az itt töltött egyetemi éveim során aktív résztvevője voltam a közéletnek, melyet igyekeztem a HK-s tevékenységemmel segíteni, jobbá tenni. 2018 novembere óta vezetem a Rendezvény Csoportot, amely mára egy igazi csapattá kovácsolódott, és az elmúlt időszak nehézségei ellenére sem veszített a motivációjából. Idén nyáron második alkalommal szervezhettem meg a Kari Tábort, és korábban a - két másik karral közösen szervezett - Gólyabál kari főszervezője lehettem. A Képviselet az idei gazdasági év elején szavazta meg nekem a bizalmat, hogy gazdasági referensként tevékenykedhessek, melyből sokat tanulhattam már az elmúlt bő félév során is. Nyár közepén a Képviselet az EHK-ba delegált, ahol a betanulásom folyamata indult el, valamint kisebb feladatokkal foglalkoztam. Ha bizalmat szavaztok nekem, szeretném folytatni a gazdaság terén végzett tevékenységemet, valamint tovább segíteném a kari hallgatóságot EHK-delegáltként, ott minél több tudást felhalmozva. A rendezvényekkel kapcsolatos tapasztalataimat pedig továbbadnám, valamint segíteném az utánam következő képviselő munkáját.

Köszönöm, hogy elolvastad! Ne felejts el szavazni!

 

Zakor Fruzsina Eszter

Sziasztok!

Zakor Fruzsina vagyok, a Kar harmadéves hallgatója. Tavaly jelentkeztem először a Hallgatói Képviseletbe, ahol októbertől a Működési felelősi posztot töltöttem be. Novemberben sikerült mandátumot szereznem, majd 2020 márciusától a Képviselet támogatásának hála Pályázati referensként tevékenykedem. A tavaszi időszakban nagy lelkesedéssel vágtam bele a különböző kari pályázatok bírálásába, és a helyzet okozta nehézségek ellenére igyekeztem gördülékenyen intézni az ehhez kapcsolódó ügyeket, és minden problémára a leghatékonyabb megoldást megtalálni. Remélem, hogy Ti is így éreztétek és elégedettek vagytok az eddigi munkámmal! A közéletben való aktív szerepvállalást mindig fontosnak tartottam, Képviselőként és Seniorként is nagyon a szívemhez nőtt az itteni légkör és hallgatóság, így szeretnék minél többet tenni ezekért. Amennyiben bizalmat szavaznátok nekem, a következő ciklusban is szeretném folytatni ezirányú tevékenységeimet. Úgy gondolom, hogy Pályázati referensként számos lehetőség áll még előttem, illetve elsősorban a már megkezdett feladataim befejezését szorgalmaznám, mind a jelenlegi pályázatok felülvizsgálatát, mind pedig esetleges új pályázatok létrehozását illetően. Emellett természetesen igyekszem minél több területre betekintést nyerni, valamint a jövőben az általános képviselői lét, a csapatmunka és a friss képviselők integrálódásának kérdésköreivel is szeretnék foglalkozni.

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, megtisztelsz bizalmaddal!

 

Zalányi Eszter Boróka

Sziasztok!

Zalányi Eszter Boróka vagyok, másodéves hallgató. Nagyon szeretek az Építész Karra járni és már gólya koromban szimpatikussá vált a hallgatók közti összetartás, segíteni akarás. Rájöttem, hogy az elvárásokat közösségben sokkal könnyebb teljesíteni és nagyobb örömforrást jelenthet mások előbbre juttatása vagy egy közös siker, mint egy egyéni. A kari közéletben jelen voltam még a Gólyatanács és a Senior Kör tagjaként, valamint februárban jelentkeztem a Rendezvény Csoportba és a kar egyik legnagyobb rendezvényének, az Építész Kari Napoknak voltam az egyik szervezője. Annak ellenére, hogy amikor már minden készen, volt le kellett mondani ezt az eseményt, mégis úgy érzem, hogy nem volt hiábavaló, rengeteget tanultam a szervezés alatt arról, hogy hogyan kell egy csapat része lenni és egymást segítve, kiegészítve alkotni valamit a hallgatók javára. Az eddigi tapasztalataim nagyon lelkessé és kíváncsivá tettek, ezért szeretném most a Hallgatói Képviseletben tovább fejleszteni tudásom és majd a rám bízott feladatokat a lehető legjobban elvégezni.

 Hallgatói  Szociális Bizottság jelöltek

 

Ács Zsófia

 

Sziasztok!

Ács Zsófia vagyok, másodéves építész hallgató a karon. A Hallgatói Képviselet iránti érdeklődésem során nyílt lehetőségem megismerkedni a Hallgatói Szociális Bizottsággal is. Ez idő alatt még biztosabb lettem abban, hogy segíteni szeretném hallgató társaimat és a bírálók munkáját a pályázási időszak alatt.

Remélem, bizalmat szavaztok nekem, és nagyobb betekintést nyerhetek ebbe a folyamatba.

 

Bánkuti Eszter

 

Sziasztok!

Bánkuti Eszter vagyok, 4. éve bírálok szociális pályázatokat. Ez idő alatt úgy gondolom, nagyon sokat tanulhattam a Hallgatói Szociális Bizottság munkájáról és az ösztöndíj-rendszerről. Szeretném ezt a tudást továbbra is hasznosítani, és segíteni a hallgatókat a pályázatuk leadása során.

Előre is köszönöm, ha megtisztelsz a bizalmaddal és szavazol rám!

 

Bors Luca Éva

 

Sziasztok!

Bors Luca vagyok, másodéves építész hallgató. A Hallgatói Képviseleten belül a Szociális Referens munkája iránt is érdeklődöm, ezért jelentkezem bírálónak. Úgy vélem, bírálóként nagyobb betekintést nyerhetek a szervezet tevékenységébe. Fontosnak tartom, hogy találkozzak pályázatokkal és pályázókkal is, ha esetleg a jövőben én látnám el a Szociális Referens munkáját. Nagy lelkesedéssel indulok neki ennek a számomra teljesen új dolognak.

Hálás lennék, ha bizalmat szavaznátok nekem!

 

Léber Lilien

 

Sziasztok!

Léber Lilien vagyok, harmadéves a Karon. Az előző két félévben aktív tagja voltam a Bizottságnak, igyekeztem teendőimet teljes odaadással elvégezni. Az elkövetkezendő időszakban szeretném az eddigi tapasztalataimat mélyíteni és szeretnék továbbra is a hallgatótársaim segítségére lenni a páyázással kapcsolatos kérdésekben.

Továbbra is szívesen segíteném a Bizottság munkáját, remélem újra bizalmat szavaztok nekem! .

 

Péczeli Panna

Sziasztok!

Péczeli Panna vagyok, negyedéves hallgató a karon. Hallgatói Képviselőként és az elmúlt egy évben a Belső Szociális Bizottság állandó tagjaként lehetőségem nyílt mélyebb betekintést nyerni a szociális pályázatok világába. Ebben a félévben harmadik alkalommal jelentkezem a Hallgatói Szociális Bizottságba. Továbbra is elsődlegesnek tartom hallgató társaink segítését, amit úgy érzem ebben a testületben tudnék részemről a leginkább megvalósítani.  Az elmúlt két félév alatt megszerzett tudásomat szeretném tovább bővíteni, és még több tapasztalatot szerezni, ha bizalmat szavaztok nekem.

 

Tóth Borka

Sziasztok!

Tóth Borka vagyok másodéves építész hallgató a karon. Azért jelentkezem a Hallgatói Szociális Bizottságba, hogy saját tapasztalataimat kiegészítve segítsem a HSZB munkáját és segíthessem hallgató társaimat a pályázataik benyújtása során.

 

Tóth Regina Noémi

Sziasztok!

Tóth Regina Noémi vagyok, harmadéves hallgató, egy éve a HSZB tagja. Úgy gondolom, hogy az eddigi tapasztalataim nagyban a segítségemre lesznek a jövőben, a változtatásokat pedig friss szemmel tudom követni. Eddig is nagyon élveztem a közös munkát, ezért izgatottan várom a következő időszakot!

Köszi, hogy elolvastad, szavazzatok sokan!

 

Török Lili

Sziasztok!

Ötödéves tervezői szakirányos hallgató vagyok, 2016 óta tevékenykedem a Kari Hallgatói Képviseletben. 2016-ban a HK megbízott a juttatási referensi poszttal, és azóta részt veszek a szociális pályázatok bírálásában. 2018-tól az Egyetemi Szociális Bizottság elnökeként tevékenykedtem, és egyetemi szinten segítettem a hallgatókat a szociális pályázatok benyújtásában. Az elmúlt években számos fejlesztésen dolgoztam a területen, mint például a bírálói tudás fejlesztése, a kari elbírálási folyamatok egységesítése és a hamarosan életbe lépő új pályázási felület létrehozása.

Továbbra is szívesen folytatnám a munkát, ha bizalmat szavaztok nekem!

 

 

Varga Sarolta

Sziasztok!

Varga Sarolta vagyok, ötödéves hallgató a karon. 2017 tavaszán jelentkeztem először a Szociális Bizottságba, azóta aktívan részt veszek a pályázatok bírálásában. A kezdetektől fogva lelkiismeretesen és motiváltan végzem ezt a tevékenységet. A bírálás mellett most már két éve a Hallgatói Képviseleten belül az én feladatom a Hallgatói Szociális Bizottság koordinálása is. Fontos számomra, hogy a vezetés mellett jelentős szerepet vállaljak a bírálás folyamatában, a bizottság gyakorlati munkájában, hiszen a pályázók segítése, a pályázási folyamat minél gördülékenyebbé tétele a legfőbb feladatunk.

Köszönöm, ha bizalmat szavaztok munkám folytatásához!  

 

Zalányi Eszter Boróka

Sziasztok!

Zalányi Eszter Boróka vagyok, másodéves hallgató és először jelentkezem a Hallgatói Szociális Bizottságba. Úgy gondolom, hogy nagyon sok újat tanulhatok még a tapasztaltabb bírálóktól, de készen állok időt és energiát szentelni a pályázás menetének, bírálásának megismerésére. Leginkább az motivál, hogy szeretnék informáltabb lenni és tudásom segítségével majd másoknak segíteni.